maandag 3 oktober 2011

Administratietijd!

Papieren, papieren
en nog eens papieren!


Vorige week ben ik met Karen naar de ambassade van Suriname geweest, in de Louizalaan in Brussel. We werden vriendelijk ontvangen en kregen heel wat informatie over onze papieren die we dringend in orde moeten brengen (Aanvraag Kort Verblijf, reispas, attest goed gedrag en zeden, geboorteakte, visum...). Verder grabbelden we alles wat we konden vinden in de "documentatiestand" mee... :-)

Ondertussen is mijn voorlopig projectdossier ingediend en krijgt alles stilaan meer vorm.

Alweer een stapje dichter bij 19/02/2012...!

dinsdag 27 september 2011

Countdown: nog 143 dagen!

Het komt steeds dichterbij...
... maar blijft 7400 km veraf!


Binnen 4,5 maand is het zover! Op 19 februari 2012 (om precies te zijn) stijg ik op vanuit Schiphol naar Suriname met vlucht KL 0713, voor een stage van meer dan 3 maand in een lagere school in Paramaribo. Ik ben niet alleen, maar word vergezeld van 4 vrouwelijke collega's! Karen, Kim, Charlotte en Dorien ondernemen hetzelfde spannende avontuur!

3,5 maand later (31 mei 2012) keer ik vervolgens terug om op 1 juni 2012 terug te landen op Belgische bodem (maar daar denk ik nog lang niet aan! :-) ).

De voorbereidingen zijn druk bezig, het projectdossier krijgt stilaan vorm en de zin om te vertrekken neemt stilaan toe...

Via deze blog zal je mijn buitenlands avontuur kunnen volgen!

Groetjes,

Jonas