zaterdag 18 februari 2012

We zijn er bijna, maar nog niet...

... nog 26 u 17 min voor vertrek

En het is bijna zover! Over 3 uurtjes vertrek ik samen met mijn ouders en zus naar Amsterdam, waar we op een 12 kilometer van de luchthaven van Schiphol zullen overnachten in B&B "De Kwakel". 


Morgenmiddag omstreeks 12u25 stijgt vanuit Schiphol ons KLM-vliegtuig op richting Paramaribo, waar we omstreeks 22u10 Belgische tijd (18u10 in Suriname) voet aan wal zullen zetten...


Vorige week vrijdag ging ik samen met Karen naar basisschool "Spring in 't Veld" in Bellingen om er ons project voor te stellen om te corresponderen met een Vlaamse klas. Meester Jeroen van de graadsklas 3/4 en zijn kinderen vonden het een tof idee en waren heel enthousiast. Samen met hen maakten we al een paspoort (om ginder uit te wisselen met de kinderen) en enkele filmpjes in de school. Het is de bedoeling dat we in Suriname de kinderen deze resultaten zullen tonen en ginder hetzelfde zullen doen. Dit is nog maar de opstart van onze ideeën, we hebben er nog veel! 


Ook de pers kwam een kijkje nemen tijdens onze voorstelling en plaatste een artikel in de krant (zie bovenaan op deze post - klik erop om te vergroten).


Zo, ik ga verder de laatste dingen in de handbagage proppen. Dit is dan ook de laatste post uit België... Tot zondag/maandag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten